+ Hozzászól a témához
Oldal: 4 / 4 ElsőElső ... 2 3 4
Eredmény: 31 - 37 (37) összesen

Téma: Együtt motorozás szabályai

919hornet logója
    919hornet nem elérhető Hornet Klub Alapító tag 919hornet is on a distinguished road
    Hely
    Budapest
    Életkor
    32
    Összes hozzászólás
    1,627
    Blog Entries
    2
    Hírnév szint
    10

Alapbeállítás re: Együtt motorozás szabályai

ÓÓÓ te igazi rendes férfi vagy! Azt hittem ilyen nincs, és ezt persze a nőktől hallom
    Idézet Steló eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nekem abszolút nem ciki és a terhemre sincs. Sőt számomra azt teszi élvezetessé, hogy közösen juthatunk el mindenhova, szerintem ez nagy közös élmény és ez fontos számomra. De mindenkinem megvan a maga véleménye. Csak azért kérdeztem mert, ha összejönnének a közös gurulások ne érjenek meglepetések :-)
    Hornet attacks when roused (A darázs akkor támad, ha feldühítik!)_____________________________________________
    HHK Pest megyei (Di)-VíziÓ

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
    Válaszol idézettel Válaszol idézettel
    Share with Facebook

Steló logója
    Steló nem elérhető Junior Member Steló is on a distinguished road
    Hely
    Csobánka
    Összes hozzászólás
    30
    Hírnév szint
    0

Azért nyugi szappanoperákat nem nézünk együtt ( csak néha )!

Viccet félre téve, ez tényleg mindkettőnk álma volt és most megvalósult ezért nem is lenne szívem itthon hagyni hisz együtt gyűjtögettünk,kuporgattunk. Ez ugyanúgy az ő érdeme is!
    Ha máshogy lenne és simán megvehettem volna magamnak, és őt nem érdekelné a motorozás biztos más lenne a véleményem :-)

Bakker 10 fok van Csobánkán és verőfényes napsütés! Meg fordult a fejemben, hogy gurulok egy óvatosat :-)

Idézet 919hornet eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ÓÓÓ te igazi rendes férfi vagy! Azt hittem ilyen nincs, és ezt persze a nőktől hallom
    A pacal nagyon finom, meg a sör is !!!!
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
    Share with Facebook

919hornet logója
    919hornet nem elérhető Hornet Klub Alapító tag 919hornet is on a distinguished road
    Hely
    Budapest
    Életkor
    32
    Összes hozzászólás
    1,627
    Blog Entries
    2
    Hírnév szint
    10

Hát igen, régen még mínuszokban is hajlandóak voltunk gurulni Ma meg már csak ha 15 fok fölött van a hőmérséklet! Pedig nagyon izgatja már a fantáziámat az új kipufogó...jó lenne nem csak a dobozában nézegetni...

Azért nyugi szappanoperákat nem nézünk együtt ( csak néha )!

Viccet félre téve, ez tényleg mindkettőnk álma volt és most megvalósult ezért nem is lenne szívem itthon hagyni hisz együtt gyűjtögettünk,kuporgattunk. Ez ugyanúgy az ő érdeme is!
    Ha máshogy lenne és simán megvehettem volna magamnak, és őt nem érdekelné a motorozás biztos más lenne a véleményem :-)

Bakker 10 fok van Csobánkán és verőfényes napsütés! Meg fordult a fejemben, hogy gurulok egy óvatosat :-)
    Hornet attacks when roused (A darázs akkor támad, ha feldühítik!)_____________________________________________

Share with Facebook

Steló logója
    Hely
    Csobánka
    Összes hozzászólás
    30
    Hírnév szint
    0

A tavalyi évben Március elejétől fogva motoroztam. :-)
    Ennek azért volt oka is !! Mégpedig az, hogy az asszony elment farmert venni és tetőre vágta a kocsinkat ( Végül is a farmer úgy 3 kilóban állt meg )
    Hál Istennek csak a kocsi ment gallyra nem sérült meg a mama, de épp elég volt a baj ahhoz, hogy ne tudjak munkába járni!! Ezért is kénytelen voltam motorozni. Nem volt annyira vészes csak az arcom fázott nagyon :-) Felvettem a sima ruhára még egy Energo Teemes horgász termo overálomat aztán gó

Az enyémen a sima gyári kipuff van ( mosógép dob ), mi a véleményed a gyáriról ( 2002, kör lámpás )?
    -Túrázásra nem jobb a gyári halkságát tekintve?
    - A sport nem túl hangos menet közben, nem zavaró egy idő után? Csak azért mert nekem a kocsimon sport kipöcögő van és mire leérek vidékre édesanyámékhoz olyan a fejem mint egy hornet fészek
    - Gondolom hasznát is látod benne mivel könnyebben észrevesznek! Milyen a kipufogód ? Néznék róla képet!

Hali

Idézet 919hornet eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hát igen, régen még mínuszokban is hajlandóak voltunk gurulni Ma meg már csak ha 15 fok fölött van a hőmérséklet! Pedig nagyon izgatja már a fantáziámat az új kipufogó...jó lenne nem csak a dobozában nézegetni...
    Share with Facebook

919hornet logója
    Hely
    Budapest
    Életkor
    32
    Összes hozzászólás
    1,627
    Blog Entries
    2
    Hírnév szint
    10

Én mindenféleképpen javaslom a sport kipufogót azonban nem mindegy milyet. Egyes dobok illetve a home made verziók zavaróan hangosak tudnak lenni. nekem eddig mindig akrapovic volt, most is az van (ilyen: Átirányítási figyelmeztetés) Ezekre jellemző, hogy akkor üvölt ha odacsavarod neki, de ha hasonló fordulaton mész folyamatosan akkor nem zavaró a hangja.
    Ja és azért javallom, mert egyébként tényleg nem vesznek észre. Egy szezont motoroztam 2011-ben gyári kipufogóval és miután korábban is sport kipufogóim voltak így nagyon fura volt, hogy miért nem vesznek észre az autósok.

A tavalyi évben Március elejétől fogva motoroztam. :-)
    Ennek azért volt oka is !! Mégpedig az, hogy az asszony elment farmert venni és tetőre vágta a kocsinkat ( Végül is a farmer úgy 3 kilóban állt meg )
    Hál Istennek csak a kocsi ment gallyra nem sérült meg a mama, de épp elég volt a baj ahhoz, hogy ne tudjak munkába járni!! Ezért is kénytelen voltam motorozni. Nem volt annyira vészes csak az arcom fázott nagyon :-) Felvettem a sima ruhára még egy Energo Teemes horgász termo overálomat aztán gó

Az enyémen a sima gyári kipuff van ( mosógép dob ), mi a véleményed a gyáriról ( 2002, kör lámpás )?
    -Túrázásra nem jobb a gyári halkságát tekintve?
    - A sport nem túl hangos menet közben, nem zavaró egy idő után? Csak azért mert nekem a kocsimon sport kipöcögő van és mire leérek vidékre édesanyámékhoz olyan a fejem mint egy hornet fészek
    - Gondolom hasznát is látod benne mivel könnyebben észrevesznek! Milyen a kipufogód ? Néznék róla képet!

Hali

Share with Facebook

olivamardo logója
    olivamardo nem elérhető Hornet Klub Tag olivamardo is on a distinguished road
    Hely
    Győr
    Összes hozzászólás
    1,145
    Hírnév szint
    6

Szerintem menet közben a motor duruzsolása sokkal jobban hallatszik, mint a sportkipufogó zaja, de azért egy idő után a hangos tud lenni.
    És itt is számít a sisak. Egy zajos sisakkal a szeles időben is meghülyülsz és a sportkipufogó miatt is bazi nagy zúgás van belül.
    Hali
    Palkó
    aljas Oliva Mardó
    HHK-Nyugati (Di)-VíziÓ tag
    George Harrison:
    "Ami engem illet, addig nem áll össze újra a Beatles, amíg John Lennon halott."
    Share with Facebook

Steló logója
    Hely
    Csobánka
    Összes hozzászólás
    30
    Hírnév szint
    0

Félre értés ne essék én sem tartom rossz dolognak a sport kipufogót, csak a véleményetekre voltam kíváncsi, hogy mennyire befolyásolja a hosszabb túrákat.
    Vélhetően idén nem tudok venni, de jövőre szerintem beruházok.
    Milyen árba vannak mostanság az enyémre ( 2002 ) ?
    Süti gyönyörű a kipufogó, szinte már ékszer , nem vagyok biztos benne, hogy ki bírnám tavaszig a felszerelését. Hát nem jó volna néha kicsit hallgatni a nagy hidegben?
    Kösz, a jó tanácsokat !
    Share with Facebook

+ Hozzászól a témához
Oldal: 4 / 4 ElsőElső ... 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod