Hornet attacks when roused (A darázs akkor támad, ha feldühítik!)_____________________________________________
HHK Pest megyei (Di)-VíziÓ
Azért nyugi szappanoperákat nem nézünk együtt ( csak néha)!
Viccet félre téve, ez tényleg mindkettőnk álma volt és most megvalósult ezért nem is lenne szívem itthon hagyni hisz együtt gyűjtögettünk,kuporgattunk. Ez ugyanúgy az ő érdeme is!
Ha máshogy lenne és simán megvehettem volna magamnak, és őt nem érdekelné a motorozás biztos más lenne a véleményem :-)
Bakker 10 fok van Csobánkán és verőfényes napsütés! Meg fordult a fejemben, hogy gurulok egy óvatosat :-)
A pacal nagyon finom, meg a sör is !!!!![]()
Hornet attacks when roused (A darázs akkor támad, ha feldühítik!)_____________________________________________
A tavalyi évben Március elejétől fogva motoroztam. :-)
Ennek azért volt oka is !! Mégpedig az, hogy az asszony elment farmert venni és tetőre vágta a kocsinkat( Végül is a farmer úgy 3 kilóban állt meg )
Hál Istennek csak a kocsi ment gallyra nem sérült meg a mama, de épp elég volt a baj ahhoz, hogy ne tudjak munkába járni!! Ezért is kénytelen voltam motorozni. Nem volt annyira vészes csak az arcom fázott nagyon :-) Felvettem a sima ruhára még egy Energo Teemes horgász termo overálomat aztán gó
Az enyémen a sima gyári kipuff van ( mosógép dob ), mi a véleményed a gyáriról ( 2002, kör lámpás )?
-Túrázásra nem jobb a gyári halkságát tekintve?
- A sport nem túl hangos menet közben, nem zavaró egy idő után? Csak azért mert nekem a kocsimon sport kipöcögő van és mire leérek vidékre édesanyámékhoz olyan a fejem mint egy hornet fészek
- Gondolom hasznát is látod benne mivel könnyebben észrevesznek! Milyen a kipufogód ? Néznék róla képet!
Hali
Én mindenféleképpen javaslom a sport kipufogót azonban nem mindegy milyet. Egyes dobok illetve a home made verziók zavaróan hangosak tudnak lenni. nekem eddig mindig akrapovic volt, most is az van (ilyen: Átirányítási figyelmeztetés) Ezekre jellemző, hogy akkor üvölt ha odacsavarod neki, de ha hasonló fordulaton mész folyamatosan akkor nem zavaró a hangja.
Ja és azért javallom, mert egyébként tényleg nem vesznek észre. Egy szezont motoroztam 2011-ben gyári kipufogóval és miután korábban is sport kipufogóim voltak így nagyon fura volt, hogy miért nem vesznek észre az autósok.
Szerintem menet közben a motor duruzsolása sokkal jobban hallatszik, mint a sportkipufogó zaja, de azért egy idő után a hangos tud lenni.
És itt is számít a sisak. Egy zajos sisakkal a szeles időben is meghülyülsz és a sportkipufogó miatt is bazi nagy zúgás van belül.
Hali
Palkó
aljas Oliva Mardó
HHK-Nyugati (Di)-VíziÓ tag
George Harrison:
"Ami engem illet, addig nem áll össze újra a Beatles, amíg John Lennon halott."
Félre értés ne essék én sem tartom rossz dolognak a sport kipufogót, csak a véleményetekre voltam kíváncsi, hogy mennyire befolyásolja a hosszabb túrákat.
Vélhetően idén nem tudok venni, de jövőre szerintem beruházok.
Milyen árba vannak mostanság az enyémre ( 2002 ) ?
Süti gyönyörű a kipufogó, szinte már ékszer, nem vagyok biztos benne, hogy ki bírnám tavaszig a felszerelését. Hát nem jó volna néha kicsit hallgatni a nagy hidegben?
Kösz, a jó tanácsokat !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Könyvjelzők