OK-OK, csak félig volt komoly!
![]()
![]()
![]()
OK-OK, csak félig volt komoly!
![]()
![]()
![]()
Kissé régen nem írt ide senki, de a gondom azt hiszem ide való.
Szeretnék a profilomhoz a létrehozott albumba képet feltölteni, azonban ezt nem tudom megtenni. Mi lehet az oka?
Albumot tudtam létrehozni, de abba nem tudok képet feltölteni. Ilyen opciót nem is ajánl fel a rendszer. CSak egy másik albumot tudok létrehozni. Az albumba be sem tudok lépni.
Következő kérdés: albumot hogyan lehet törölni? Azt sem találtam sehol...
Win 7 Ult. Mozilla 3.6.3. kikapcsolt adblock.
Ötletek?![]()
Szia,
Alapvető kérdés, hogy hova szeretnél képet tölteni. A legfelső menüben szereplő külön galériába, vagy itt a fórum galériájába?
A forum galériájának működni kéne mégpedig úgy, hogy a létrehozott album nevére (ami zöld) kattintva megnyílik az akkor még üres album és ott felbukkan a kép feltöltése opció
Ha a fenti menüben lévő külün galériába szeretnél képet felölteni akkor szólj és ahhoz hozok létre usert, meg adok jogosultságot.
Üdv
Süti
Hornet attacks when roused (A darázs akkor támad, ha feldühítik!)_____________________________________________
HHK Pest megyei (Di)-VíziÓ
oda szeretnék képet tölteni fel, ahová a teszt.jpg-t raktad. De nekem ha ráklikkelek az albumomra, alatta csak az a felirat van hogy album hozzáadása, ám az kétszer egymás mellett. És nem elírás, mert mindkettő ugyanarra a linkre mutat... Csináljak egy scr.shot-ot róla?
Nem bukkan fel a kép feltöltése opció, és nem értem mért.
Hornet attacks when roused (A darázs akkor támad, ha feldühítik!)_____________________________________________
Ok! Akkor itt kell rákattintani a Kabóca zöld feliratra, akkor lépsz bele az albumba és ott kell lennie a kép feltötésnek
Galériára kattintva a következő hiba:
Error
Error (ERROR_PLATFORM_FAILURE) :
- in modules/core/classes/GalleryTemplate.class at line 270 (GalleryCoreApi::error)
- in modules/core/classes/GalleryTemplate.class at line 200 (GalleryTemplate::_initCompiledTemplateDir)
- in main.php at line 418 (GalleryTemplate::fetch)
- in main.php at line 87
- in main.php at line 80
Ne ess pánikba!
Újra van galériaKicsit másképp, de van
![]()
A főoldal bal oldalán külön menüt kapott![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Könyvjelzők