Kövezzetek meg, de szerelembe estem.
Vasárnap voltunk Visivel Parádon a BMW roadshow-n. Gondoltuk szétnézünk a nagyvilágban miféle motorok vannak még.Eddig nem volt ötletem, hogy ha megunom a Hornetet mire cseréljem, de most már van: BMW K1300R - beszabehu...
Először olyan volt, mintha Horeneten ülnék, hasonló az ülés pozíció, attól eltekintve, hogy a hátsó féket csak spiccbe lehet elérni, mert elég közel van a lábadhoz a kuplungház. Gyárilag széles a kormánya, mondjuk kell is. A hangja gyári dobbal is kegyetlen jó. Nem a Honda féle svájci óra, hanem valami nyersebb, sokkal izgatóbb. Volt szok, kici orgazmus, minden gázadásra. Olyan érzésem volt, mintha egy Messerschmitt lenne alattam.![]()
Nem kellett megszokni a gépet, olyan magától értetődően jó szándékú ha finoman húzod. Ezt persze csak egyszer tapasztalod meg, mert aztán elkezded rángatni a gázt mint egy hülye gyerek és fülig ér a szád.Vizes volt az út és olajos, mert pont akkor gyakoroltak a helyi rally ladások, úgyhogy dolgozott rendesen a kipörgés gátló. Teljesen hülyebiztos a gép, erre a legjobb bizonyíték, hogy nekem sem sikerült elesnem vele, csúszkálni is csak alig.
Persze mindez kikapcsolható, de akkor a tiéd a felelősség, hogy egyben tartsd a ménest (173 LE, 140 Nm), én nem mertem vállalni a felelősséget (pedig csak 100eFt önrész volt rajtuk ;-)).
Kinézetre nekem nagyon bejön, főleg grafit színben, de a kolbászzsír színű is jó. Ja, és ami a legjobb, a markolatfűtés megszárította a kesztyűmet ami odaúton szétázott.
Kipróbáltam az R1200GS Adventure-t is (nem röhög!!), olyan kecses voltam vele mint egy balerina (szinte lábujjhegyen).
A végére egy rossz hír: amíg teszteltünk valaki kilopta a motoromból a nyomatékot.![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

Eddig nem volt ötletem, hogy ha megunom a Hornetet mire cseréljem, de most már van: BMW K1300R - beszabehu...
Vizes volt az út és olajos, mert pont akkor gyakoroltak a helyi rally ladások, úgyhogy dolgozott rendesen a kipörgés gátló. Teljesen hülyebiztos a gép, erre a legjobb bizonyíték, hogy nekem sem sikerült elesnem vele, csúszkálni is csak alig.
Persze mindez kikapcsolható, de akkor a tiéd a felelősség, hogy egyben tartsd a ménest (173 LE, 140 Nm), én nem mertem vállalni a felelősséget (pedig csak 100eFt önrész volt rajtuk ;-)).

Válaszol idézettel
..és ne feledkezzünk el az Akráról sem

:

Könyvjelzők