szevasztok! Én most cserélném le a nagyvasam egy CB1000R-re.Érdekel a véleményetek a motorról....Pláne,ha nem csak képről láttátok,hanem mentetek is vele.Minden CB1000R tulaj véleményét várom!
szevasztok! Én most cserélném le a nagyvasam egy CB1000R-re.Érdekel a véleményetek a motorról....Pláne,ha nem csak képről láttátok,hanem mentetek is vele.Minden CB1000R tulaj véleményét várom!
Egy pár hozzászólást már elolvastam ebben a témában...
Akinek 900-as Hornet-je van, mind lehurrogja az ezrest.Mindenki elfogult a saját motorjával szemben,de ez így kerek.
nekem egy 1500-as intruderem van (még) és belátom,hogy nem lehet vele "motorozni",csak "pöfögni"...soha többet nem veszek choppert!
Azért "lökd" a véleményed,mert kiváncsi vagyok rá!
Ja! szombat-vasárnap lehet kipróbálni az ezrest a Fóti cora melletti hondánál (lehet,hogy máshol is).![]()
Hali!
A hétvégén a Honda nyílt hétvégét tart. Azt nem tudom, hogy mindenhol van e CB1000R.
Egyébként, bár nekem nincs, de már mentem vele, no és a családban is van egy, azt tudom mondani róla (pedig nekem 900-as Hornetem van), hogy jó választás. Jó választás annak aki szereti a sportos motorokat, de mégsem egy burkolat király. Az ülés pozíció elől kényelmes akár 185-190 cm-ig is. A motorja szenzációs már az alsó tartományból tol mint egy gőztraktor (na nem úgy mert az kawasaki), a fékei főleg az ABS-esnek, nekem ehhez volt szerencsém szenzációsak. A menetstabilitása is elképesztően jó. A kanyarokban iszonyatosan stabil és hihetetlenül jó az úttartása, a visszajelzése az útról. A Hornethez képest pont az úttartása miatt a hirtelen manőverek lehet kicsit több enerigát követelnek, azonban ez a kanyarokban ahogy írtam kifejezetten előnyös.
A magyar utakat figyelembe véve leginkább egy személyes motor, de ha nem a hepehupákon mész akkor szerintem hátul sem lehet rossz.
Miután nincs 900-as Hornet továbbfejlesztve én azt mondom a lehető legjobb választás a CB1000R, vagy a CB1.3. (Szabi, Toji
)
Hornet attacks when roused (A darázs akkor támad, ha feldühítik!)_____________________________________________
HHK Pest megyei (Di)-VíziÓ
1000r? ...mert Honda csak jó lehet..de lehetnek még gyerek hibái , majd később kiderül...ha sportos vagy neked találták ki...ha egyedül utazol cucc nélkül neked találták ki...ha asszonyt vinni akarod túrázni, na azt velejtsd el sztem....sztem elvesztette a túra motor jellegét teljesen ...
tehát hót egyszerű a válasz : ha beleszerelmesedtél és kenni akarod, egyedül, rövid távra ...akkor ez a te motorod ...ha inkább mennél vele 500-800 km-t az asszonnyal az Alpokban nem a tied...![]()
HHK-Nyugati (Di)-VíziÓ tag
Dylan Thomas: " and Death shall have no dominion." ..." és nem vesz rajtuk erőt a halál..."
Fountain: " The Death is the road to Awe."..." A halál az út a beteljesülés felé..."
Hornet attacks when roused (A darázs akkor támad, ha feldühítik!)_____________________________________________
Hát ezzel én is, ugyanis a tankja nagyobb mint a 900-asé, és már gyári értéken is 300-310km hatótávot írnak rá!
Még hogy nem az alpokba való?.......... hát egyértelműen szerpentinre találták ki!
![]()
Erre utal a rövidebb tengelytáv, az alacsony súlypont, a fordított teló, a radiális fék......
Ugyan még nem mentem vele, de nekem is a hátsóülés méreteivel kapcs vagyok egy kissé szkeptikus, ugyanis én többet használom a motort két személlyel mint szolóban, és tényleg nem tudom, hogy kis hazánk útjain kényelmes e egy Hornet 900 után a hátsó ülés a páromnak.
Egyébként technikailag biztos hogy csúcs, formavilága non+ultra, én -bár nem mentem vele, csak ültem rajta - a kissebb termetű embereknek kényelmessebb lehet, nekem a kormány egy picit közel van az én izlésemhez.(bár csak ennyi lenne a kifogásom a cserével kapcsolatban)
Summázva: ...... Qva jó vedd meg!![]()
Köszi srácok az infókat.Egyébként én is már mentem vele (cb1000r)és nagyon tetszett,csak az lehet a becsapós,hogy egy chopperhez képest minden jó.
Szerintetek ebben a kategóriában mi lehet még nyerő választás??
Triumph speed triple-t próbáltam,de drágának találom,ráadásul csak" 3 hengert adnak hozzá" közel 3 milláért...![]()
Szerintem gyorsan felejtsd el ezt az angol izét!
Én nem hiszem, hogy ma lenne jobb választás ebben a kategóriában asszem ezt a tesztek és a rendelések is mutatják.
Egyébként szerintem ha itt bárkit is kérdezel az tuti, hogy azt fogja mondani, hogy Honda!
Szerintem két alternatíva létezhet ahogy írtam, mármint a túra és a sport túra kategóriában a CB1000R és a CB 1.3! Ezeknek a motoroknak szerintem nincs versenytársuk márcsak a minőség miatt sem. Egyébként én az angol motorokat valahova a japánok után az olaszokkal egy szintre tenném.
Tudjátok véletlenül a CB1000r-t Hol gyártják?remélem nem "thailand" .
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Könyvjelzők