+ Hozzászól a témához
Oldal: 1 / 3 1 2 3 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (21) összesen

Téma: Bemutatkozás

Steló logója
    Steló nem elérhető Junior Member Steló is on a distinguished road
    Hely
    Csobánka
    Összes hozzászólás
    30
    Hírnév szint
    0

Alapbeállítás Bemutatkozás

Sziasztok!!

Először is örülök, hogy végre úgy olvashatom a honlapot, hogy én is friss Hornet tulaj lettem :-)

Nagy az öröm, végre sikerült vennem egy gyönyörű 2002-es Hornetet :-) Nem fiatal, de nagyon megkímélt állapotban van és úgy duruzsol mint egy darázsfészek !!!
    Sajnos most nem tudok vele menni mivel nem éppen engedik az időjárási viszonyok, de minden nap kimegyek a kamrába megnézni, hogy mi van vele jól van e a kicsike :-)
    Egy álom vált valóra a megvásárlásával, a páromnak is és nekem is.
    Előtte egy 150 es robogóval motoroztam, de azzal nem igazán lehetett túrázni vinni a páromat és nekem pedig az a boldogság, ha együtt tudunk motorozni és élvezni az ezzel járó szabadságérzetet :-)
    Ja, 26 éves vagyok és nem tartozom a tapasztalt motorosok közé, ez az első nagy motorom és a választás szerintem tökéletes volt :-)
    A 2012-es szezon során sejtelmeim során le sem emelem a fenekem róla, szeretnék járni az általatok szervezett hornet találkozókra is. Már alig várom.
    Röviden ennyi.

Ja és remélem az üzenet jó helyre megy, mert fogalmam sincs hogy jól csináltem e :-)

Üdv mindenkinek
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
    Válaszol idézettel Válaszol idézettel
    Share with Facebook

Jerry logója
    Jerry nem elérhető Hornet Klub Alapító tag Jerry is on a distinguished road
    Hely
    Kismaros
    Életkor
    35
    Összes hozzászólás
    797
    Hírnév szint
    5

Red face re: Bemutatkozás

Szervusz! Üdvözöllek körünkben.

.... igen jó helyre írtad!

... mi is nagyon várjuk a közös találkozást.
    Az ez-évi program még alakulóban, de itt is és a facebook-on is nyomon követhetted mikor merre megyünk.

... oda viszont meg kell, hogy hívjalak, ezért ha fent vagy az említett közösségi oldalon, add meg az elérhetőségedet, hogy még könnyeben értesülhess a programokról.

... itt a fórumon sok érdekességről olvashatsz, de ha technikai kérdésed van abban is tudunk segíteni.

Ez egy igen jó szinte már-már baráti társaság, ahol mindenkinek Hornetje, vagy CB1000R-je van. H a mi megyünk akkor ott garantált a jó hangulat, a jó kaja, a jó társaság, és túrákon a hangulatos esték. .. ( pl. Bubus Gyenesdiáson) .. a többiek értik, neked meg majd elmeséljük.... úgy is szenzációs!

Még egyszer köszöntelek körünkben!
    "..Aki fékez, az veszít!
    "..két cső nem cső, egy cső a cső!"
    HHK Pest megyei (Di)-VíziÓ
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
    Share with Facebook

Steló logója
    Hely
    Csobánka
    Összes hozzászólás
    30
    Hírnév szint
    0

Alapbeállítás re: Bemutatkozás

Köszönöm a szívélyes fogadtatást :-)

Nem akarok nagyon bugyutának tűnni, de az elérhetőségeimet hol tudom megadni ? Annak nagyon örülnék ha értesülni tudnék róla időben! Bár gondolom egyébként is kiírjátok az oldalon az éves programokat.
    A 2012-es programotok mikor érhető el? Mármint ha van már egyáltalán. Én Csobánkán lakom egy pilisi kis faluban, Dobogókő mellett :-) Szerpentin, meg kanyarok vannak bőven!
    Nagyon várjuk a párommal, hogy menni tudjunk túrázni veletek, mindig is tetszett ez a feeling minte egy nagy család :-)

Ui: Még szoknom kell a fórumot mert nagyon újnak tűnik és csak kattingatok :-)

Mégegyszer köszönöm a segítséget !!
    Share with Facebook

Steló logója
    Hely
    Csobánka
    Összes hozzászólás
    30
    Hírnév szint
    0

Hali!

Oké sikerült megtalálni a facebookon téged be is jelöltelek ! Nézegettem a képeidet :-) Nagyon ott van a darázs és mit ne mondja a lovas sem most kezdte!!!

További szép estét !

üdv : Streleczky József
    Share with Facebook

919hornet logója
    919hornet nem elérhető Hornet Klub Alapító tag 919hornet is on a distinguished road
    Hely
    Budapest
    Életkor
    32
    Összes hozzászólás
    1,627
    Blog Entries
    2
    Hírnév szint
    10

Szia!

Üdv a csapatban!
    Addig is amíg nincs megfelelő időjárás a motorozáshoz, azért írom így mert mindenkinek már a megfelelő idő várunk szeretettel akár hébe-hóba tartandó közös sörözéseinkre. Azokról szintén itt a fórumon vagy a fácsebukon tájékozódhatsz

Süti

Idézet Steló eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Köszönöm a szívélyes fogadtatást :-)

Nem akarok nagyon bugyutának tűnni, de az elérhetőségeimet hol tudom megadni ? Annak nagyon örülnék ha értesülni tudnék róla időben! Bár gondolom egyébként is kiírjátok az oldalon az éves programokat.
    A 2012-es programotok mikor érhető el? Mármint ha van már egyáltalán. Én Csobánkán lakom egy pilisi kis faluban, Dobogókő mellett :-) Szerpentin, meg kanyarok vannak bőven!
    Nagyon várjuk a párommal, hogy menni tudjunk túrázni veletek, mindig is tetszett ez a feeling minte egy nagy család :-)

Ui: Még szoknom kell a fórumot mert nagyon újnak tűnik és csak kattingatok :-)

Mégegyszer köszönöm a segítséget !!
    Hornet attacks when roused (A darázs akkor támad, ha feldühítik!)_____________________________________________

Share with Facebook

Steló logója
    Hely
    Csobánka
    Összes hozzászólás
    30
    Hírnév szint
    0

Szia Süti!

Köszönöm szépen a meghívást, imádom a sört úgyhogy ezzel nem lesz gond :-)

Ha időm engedi mindenképp részt veszek sörivó tréningen!!

Sziasztok.
    Share with Facebook

olivamardo logója
    olivamardo nem elérhető Hornet Klub Tag olivamardo is on a distinguished road
    Hely
    Győr
    Összes hozzászólás
    1,145
    Hírnév szint
    6

Üdv a fórumon.
    Említetted, hogy most szerzitek be a felszerelést és ruházatot. Egy rakat hozzászólást olvashatsz ezzel kapcsolatban is.
    Ha kell kérdezz bátran, adunk tanácsot (ingyér'). Dióhéjban annyit, hogy én a mai tudásommal teljesen más felszerelést vettem volna magamnak. Azaz egy rahedli pénzt másra költöttem volna.
    Hali
    Palkó
    aljas Oliva Mardó
    HHK-Nyugati (Di)-VíziÓ tag
    George Harrison:
    "Ami engem illet, addig nem áll össze újra a Beatles, amíg John Lennon halott."
    Share with Facebook

919hornet logója
    919hornet nem elérhető Hornet Klub Alapító tag 919hornet is on a distinguished road
    Hely
    Budapest
    Életkor
    32
    Összes hozzászólás
    1,627
    Blog Entries
    2
    Hírnév szint
    10

Egyetértek, érdemes kérdezni mielőtt vásárolsz

Idézet olivamardo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Üdv a fórumon.
    Említetted, hogy most szerzitek be a felszerelést és ruházatot. Egy rakat hozzászólást olvashatsz ezzel kapcsolatban is.
    Ha kell kérdezz bátran, adunk tanácsot (ingyér'). Dióhéjban annyit, hogy én a mai tudásommal teljesen más felszerelést vettem volna magamnak. Azaz egy rahedli pénzt másra költöttem volna.
    Hornet attacks when roused (A darázs akkor támad, ha feldühítik!)_____________________________________________

Share with Facebook

Steló logója
    Hely
    Csobánka
    Összes hozzászólás
    30
    Hírnév szint
    0

Sziasztok!

Igen, most van folyamatban a ruházat beszerzése és én mindkettőnknek vászon ruházatot tervezek kabátot is és nadrágot is teljes protektor garnitúrával ellátva. A bőr ruházat egyenlőre nem jöhet szóba mivel komoly anyagi korlátaim vannak.

Törökbálinton van egy ker RMC asszem. Ezen a weblapon nézegettem ruházatot elég jó áron vannak. Sajnos nagyon sokat nem tudok rá költeni. A kabátok 25 körül vannak a naci 20, a kesztyűk 7 e körül. Csizmát még nem néztem!
    Mivel mindkettőnknek kell egy garnitúra ezért ennyi a keret :-)
    Sisakot már vettem HEBO-t, nekem is és az asszonynak is.

Délután böngészem a hozzászólásokat ruházat tekintetben, de ha eszetekbe jut valami jó ötlet akkor azt szívesen fogadom, és köszönöm a segítségeteket. :-)

További szép napot!
    A pacal nagyon finom, meg a sör is !!!!
    Share with Facebook

Steló logója
    Hely
    Csobánka
    Összes hozzászólás
    30
    Hírnév szint
    0

Ezzel abszolút egyet értek olivamardotol idéztem egy hozzászólást:

" Úgy is lehet érvelni, hogy:

-Ha megveszed a legdrágább bőr cuccot, akkor nem jársz rosszul, mert biztonságos, tartós cuccot vettél magadnak. Bár lehet, hogy utólag bánod, mert nem mész motorral kilométer tízezreket évente, hogy úgy érezd, hogy nem kidobott pénz.
    Esetleg akkor bánod, hogy nem vettél cordurát, ha télen is mennél a motorral.

-Ha megveszed a cordurát, akkor tisztában vagy vele, hogy használhatod télen-nyáron (öszi időben és nyáron), de nem olyan biztonságos és tartós, mint a bőrszerkó.
    Esetleg kidobott pénznek érzed, mert előbb-utóbb úgyis megveszed a drága bőrszerkót nyárra...

Szóval jobb ha úgy számolod, hogy 1-2 éven belül kifizetsz egy rahedli pénzt, és akkor mindened meglesz...

Ugyanez a dolog kicsiben a kesztyű. Ha márciusban (vagy mint Rezy és én már januárban) már akarsz vele gurulni, akkor kell egy meleg kesztyű. Ezt a kesztyűt viszont úgy dobod el nyáron, mintha lódarázs csípett volna meg (elég klubbos a duma? ) és kapásból veszel egy nári kesztyűt, amiben nem fő puhára a kezed.

Én azért ajánlom neked a cordurát kezdetben, mert ha kezdő motoros vagy (és ha van eszed) akkor úgysem állatkodsz a motorral. Akkor pedig elég a cordura és a benne levő protektorok. Kitapasztalod a motort és a motortartás csínnyát-bínnyát (én is most kezdem tanulni) és majd meglátod, hogy Neked melyik lesz a következő ruha, sisak, kesztyű, csizma.
    A bőr ruhát körültekintőbben kell kiválasztani (szvsz). Elsősorban azért, mert passzentos (elég ciki megtenni 800km túrát egy hónaljban és herében szorító ruhában... ) . Ha rosszat választasz, akkor nem 60-80 rugó ugrott az ablakon, hanem 150-200."

Én nem csak nyáron motorozom, hanem amíg a hőmérséklet engedi!!
    A pacal nagyon finom, meg a sör is !!!!
    Share with Facebook

+ Hozzászól a témához
Oldal: 1 / 3 1 2 3 UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod