+ Hozzászól a témához
Eredmény: 1 - 5 (5) összesen

Téma: Hornet muszerfal csorges

Wadge nem elérhető Junior Member Wadge is on a distinguished road
    Összes hozzászólás
    3
    Hírnév szint
    0

Alapbeállítás Hornet muszerfal csorges

Sziasztok!

Iden marciusban kezdtem el vezetni egy uj Hornetet, 2010-es model. Imadom, fantasztikus jargany, de egy problema megkeseriti oromom. A muszerfalban valami csorog. Pontosan 4000 rpm-nel... valami brutal hangja van, mint a regi tuning Ladaknak. Szoltam a szervizben, nem tudtak mi az, mar csereltek muszerfalat is, egy napig kiraly volt, aztan kezdodott elorol. A furcsa az, hogy allo helyzetben nem mindig produkalja, csak menet kozben neha es ahogy telik az ido, egyre nagyobb tartomanyban csorog. Mar 3500-5000-ig, a csucs hang 4000-nel van meg mindig. Akarkit kerdeztem Hornettel ugyanerre panaszkodnak. Nem hiszem el, hogy nem talaltak meg erre megoldast kozpontilag. Mi okozhatja ezt, van valakinek hasonlo tapasztalata?

Koszonom,

Wadge
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
    Válaszol idézettel Válaszol idézettel
    Share with Facebook

Wasp logója
    Wasp nem elérhető Senior Member Wasp is on a distinguished road
    Hely
    Budapest
    Életkor
    26
    Összes hozzászólás
    339
    Hírnév szint
    4

Alapbeállítás re: Hornet muszerfal csorges

Szia!

Nekem 2008-asom van és szerintem ugyan azt hallhatod amit Én...
    Ha van rajta plexid, vagy ez a mini szél terelő, akkor az okozhatja ezt és az nem gond.

De alapból nekem nem volta ilyen és ugyancsak hallottam ezt a dolgot. Nekem a következő segített rajta...

HA szemből nézed a motorod fejidomát, akkor lámpa felett test felett van egy fekete takaró műanyag, aminek van két csavarja a fejidom mint két szélén. Ha ezt fekete műanyagot leszeded, akkor a lámpa test tetejét látod, ami szintén műanyag borítású.

Nekem ennek a két műanyag résznek az összeérése okozta ezt a bosszantó rezgő hangot és ezen a fordulat számon amin neked is van.

Ide simán csak betettem egy csík ablak szigetelő gumit, vissza raktam a műanyagot és kész.

Üdv.: Wasp

Idézet Wadge eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!

Iden marciusban kezdtem el vezetni egy uj Hornetet, 2010-es model. Imadom, fantasztikus jargany, de egy problema megkeseriti oromom. A muszerfalban valami csorog. Pontosan 4000 rpm-nel... valami brutal hangja van, mint a regi tuning Ladaknak. Szoltam a szervizben, nem tudtak mi az, mar csereltek muszerfalat is, egy napig kiraly volt, aztan kezdodott elorol. A furcsa az, hogy allo helyzetben nem mindig produkalja, csak menet kozben neha es ahogy telik az ido, egyre nagyobb tartomanyban csorog. Mar 3500-5000-ig, a csucs hang 4000-nel van meg mindig. Akarkit kerdeztem Hornettel ugyanerre panaszkodnak. Nem hiszem el, hogy nem talaltak meg erre megoldast kozpontilag. Mi okozhatja ezt, van valakinek hasonlo tapasztalata?

Koszonom,

Wadge
    Soha, de soha ne igyál, mikor vezetsz!
    A végén még kiöntöd a sört.

HHK Pest megyei (Di)-VíziÓ
    HHK-Nyugati (Di)-VíziÓ
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
    Share with Facebook

Összes hozzászólás
    3
    Hírnév szint
    0

Atom, es ez total megszuntette a csorgest? Nekem van rajta Ermax plexim, de elotte is volt ez, nem a plexi okozza. Egyertelmu a muszerfal. Ha menet kozben rateszem egyik ujam egy hangja nincs. Sajnalom ezt gyarilag nem tudjak megoldani. Eleg gaz, hogy ilyen "fusi" megoldas segit csak. Az Ermax miatt nekem mar nincs rajta ez a muanyag galler, de remelem sikerul, amit mondtal.
    Share with Facebook

Összes hozzászólás
    3
    Hírnév szint
    0

Ma levettem mindent elol, ezt a muanyag konzolt is. Mentem vele egy kort igy, semmi hangja nincs Koszi Wasp!! Most megprobalom valahogy ugy visszatenni. hogy ne rezonaljon be massal. Keritek en is valami anyagot kozzejuk. Koszi meg egyszer, mar nagyon idegesitett ez a zorges. Wadge
    Share with Facebook

Wasp logója
    Wasp nem elérhető Senior Member Wasp is on a distinguished road
    Hely
    Budapest
    Életkor
    26
    Összes hozzászólás
    339
    Hírnév szint
    4

Szia!

Nincsen mit, azért van a Forum, hogyha tudunk akkor segítsünk.
    Örülök, hogy ennyivel is hozzá járulhattam az önfeledt motorozásodhoz.

Én ilyen vékony ablak szigetelő gumit adtam neki.... egész jól bevált.

Üdv.: Wasp
    Soha, de soha ne igyál, mikor vezetsz!
    A végén még kiöntöd a sört.

HHK Pest megyei (Di)-VíziÓ
    HHK-Nyugati (Di)-VíziÓ
    Share with Facebook

+ Hozzászól a témához

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod